Geslaagde Itterse Skeltercross

Afgelopen Koningsdag heeft in Neeritter de ‘Itterse Skeltercross 2019’ plaatsgevonden. Ondanks het wisselvallige weer heeft een groep van 19 kinderen deelgenomen aan dit evenement. Het was een zeer geslaagde middag met allemaal gemotiveerde “crossers” op skelters, (loop)fietsen en steps.

Op het circuit hebben de deelnemers gestreden tegen elkaar in diverse categorieën, waarin ze probeerden de snelste in hun leeftijdsgroep te zijn. Alle deelnemers hebben zich hierbij volledig gegeven en er waren bijzonder spannende races, waarbij ze soms flink aan elkaar gewaagd waren! Ook langs de kant waren ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s en omwonenden aanwezig om de deelnemers aan te moedigen.

Tussen de races door konden de aanwezige kinderen genieten van popcorn, ranja en appels was er een springkussen voor degene die nog niet moe genoeg waren van het crossen.

Aan het einde van de middag vond de prijsuitreiking plaats. Alle deelnemers hebben een medaille ontvangen en de trotse prijswinnaars per categorie hebben een frietbon gewonnen. De hoofdprijzen, in de vorm van echte bekers, waren voor Roos Bruckers met de mooist versierde skelter en Jarno Theunissen als de snelste skeltercrosser.

Foto: Itter Laeftj

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *