Bloemetjes fleuren wooncomplexen Ons Dak op

Ons Dak deed een oproep via Ons Krantje naar huurders die zich inzetten om het wooncomplex netjes te houden. Huurders konden voor zichzelf of voor hun buren een bloemetje aanvragen. Yvonne uit Maaseik fleurt met haar mooi tuintje de buurt op. Ze houdt alles netjes en is er trots op. Ze werd door Ons Dak bedankt met een bloemetje aan haar achtergevel.

Marie Jeanne bedankt haar buurvrouw Bea voor haar inzet in het wooncomplex. Ze poetst regelmatig de trappenhallen en haar man helpt andere bewoners met kleine klusjes. Ook hier fleurde Ons Dak het wooncomplex op met een bloemetje langs de inkomdeur.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *