Foto’s van het OLS 2018 gezocht

De organisatie van het Oud Limburgs Schuttersfeest 2018 in Ophoven is bezig met het verzamelen van diverse foto’s van het gehouden OLS in juli 2018. Hiervoor doet men een oproep naar personen die foto’s gemaakt hebben tijdens een van de activiteiten om foto’s af te staan.

De foto’s wil men gebruiken voor een fotocollage die men wil gaan tentoonstellen. “Graag zou ik personen willen vragen die foto’s hebben gemaakt of we die mogen gebruiken voor ons eigen archief en eventueel voor een fotocollage”, aldus Herman Janssen die namens Schutterij St.-Servatius Ophoven met deze grootscheepse klus bezig is.

Personen die foto’s hebben, kunnen contact opnemen met Herman Janssen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *