Retro-lentefeest bij Samana Kessenich

Omdat er oude dia’s van Kessenich getoond werden op het Samana lentefeest kwam het idee om eens terug in de tijd te gaan.

De zaal en de tafels waren met oude spullen gedecoreerd. Ook de kernleden hadden retrokleren aangetrokken -zelfs meneer pastoor- wat zeer ludiek was. Eerst een mooie bezinning, vervolgens mocht iedereen een rode zakdoek ombinden zodoende waren ze allen mee in de tijd.

Even pauzeren voor de koffie en een lekker stuk vlaai. Charel wist nog een oud liedje te zingen en een gedichtje voor te dragen en de voorstelling kon terug beginnen. Rozijnenbrood met een gekookt eitje en de traditionele tombola ‘altijd prijs’ mocht niet ontbreken.

Foto: Irène Drijkoningen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *