Heraanleg kruispunt Omselweg tot net voor Itterplein in Bree

Op maandag 13 mei start hoofdaannemer Willemen Infra met de volledige heraanleg van het kruispunt met de Omselweg tot net voor het Itterplein. Tegelijkertijd legt hij de nieuwe rijweg aan de bovenkant (oneven huisnummers) van de Maaseikerbaan, vanaf de Omselweg tot aan de Teelestraat. Deze werken duren tot en met woensdag 29 mei. De afwerking van de fietspaden, stoepen en inritten volgt nadien.

Tijdens deze werken is de Maaseikerbaan volledig afgesloten vanaf het kruispunt met de Omselweg tot net voor het Itterplein. Plaatselijk verkeer op de Maaseikerbaan blijft in één richting mogelijk van Bergstraat tot aan de Omselweg. Tussen de Omselweg en de Verbindingsstraat geldt tijdelijk tweerichtingsverkeer. Op die manier garanderen we de ontsluiting voor deze bewoners. Doorgaand verkeer van Maaseik naar Bree wordt omgeleid via de Bergstraat en de Caubergstraat. Voor het verkeer van Bree naar Maaseik en de fietsers verandert er niets. Vanaf donderdag 30 mei gaat het kruispunt met de Omselweg terug open en is er opnieuw éénrichtingsverkeer mogelijk op de Maaseikerbaan van Maaseik richting Bree.

Woningen gelegen op het kruispunt met de Omselweg en tussen dit kruispunt en het Itterplein zijn tijdelijk niet bereikbaar met de auto. De woningen aan de bovenzijde van de Maaseikerbaan (oneven huisnummers) tussen de Omselweg en de Teelestraat zijn slechts beperkt met de auto bereikbaar. Parkeer buiten de werfzone of op de berm aan de overkant van de straat om niet ingesloten te geraken. Te voet blijven woningen steeds bereikbaar.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *