Anna toont Rick bij Molen én Hof van Keent

Achttien cursisten van de cursussen Keramiek en Beeldhouwen bij het Regionaal Instituut Cultuur en Kunsteducatie, Rick, in Weert exposeren de komende weken hun werk in de Sint Annamolen en de Hof van Keent aan de Keenterstraat 1a en 2. De expositie Anna toont Rick wordt a.s. vrijdagavond om 19.30 uur geopend door de Weerter wethouder van cultuur Geert Gabriëls. Isa Verwijlen zal de officiële opening van de expositie muzikaal opluisteren.

De opleidingen Keramiek en Beeldhouwen worden gegeven door docente Annemarie Verheijen. In de molen zijn vooral keramische objecten die op drie molenzolders staan, te bewonderen. De tuin van de Hof van Keent, die tegenover de Sint Annamolen ligt, biedt plaats aan de gebeeldhouwde objecten.

Anna toont Keent is in de molen tot en met 26 mei op woensdagen te bezichtigen van 13.30 tot 17 uur en op zaterdag en zondag telkens van 11.00 tot 17.00 uur. Bij de Hof van Keent zijn de objecten tijdens de openingsuren, van woensdag tot en met zondag, telkens tussen 10.00 en 21.00 uur te bekijken.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *