Onderhoud gemeentewegen in Dilsen-Stokkem

Het college van burgemeester en schepenen van de Stad Dilsen-Stokkem heeft verschillende aannemers aangesteld voor onderhouds- en herstellingswerken aan de gemeentelijke wegen.
De werken aan de betonwegen werden toegewezen aan aannemer Nelis Wegenbouw uit Oudsbergen. Zij zullen instaan voor het vernieuwen van betonverhardingen, het dichten van scheuren en diverse andere herstellingen.

Volgende betonwegen komen allemaal aan bod: Bergerkampstraat, Eekhoornlaan, Heilderhoefpad, Hoogbaan, Laakstraat, Langstraat, Merellaan, Mortelveldstraat, Nachtegaallaan, Oostwal, Rozenlaan, Tienkampstraat (+ zijstuk) en Zonnestraat. De volgorde waarin gewerkt wordt, wordt bepaald door de aannemer. Deze werken vangen aan op maandag 13 mei.
Daarnaast staan er ook in heel wat geasfalteerde straten bestrijkingswerken op het programma. Hierbij gaat het om plaatselijke herstellingen van asfalt, het dichten van scheuren, nieuwe bestrijkingen en/of herstellingen van straatgoten of kantstroken. Voor deze opdracht werden aannemers Aswebo uit Drongen en Eikenaar uit Bree aangesteld. De werken starten in de 2e helft van mei.

Volgende straten komen aan bod: Bakkerhoefstraat, Bergerkampstraat, Biesestraat, Daalweg, Driepaal, Eindestraat, Ekselstraat, FP Oude Maas, Fuutstraat, Gerstenbosweg, Groene Weg, Havikstraat, Heimersweg, Heirbaan, Hiegaatsweg, Hoge Weg, Kerk Lanklaar, Kerkhofstraat, Kerkplein Lanklaar, Klauwierstraat, Klaverstraatje, Koeweiweg, Korhoenstraat, Kriekelsheuvel, Kruishoefstraat, Lieve Moenssenslaan, Nijssensweg, Nijverheidslaan, Noteborn, Oude Baan, P.J. Hendrikxstraat, Potstraat, Rachels, Rootstraat, Rotsheide, Schoolstraat W., Soerveldweg Z., Stemmendaal, Struipstraat, Talingstraat, Tapuitstraat, toegangsweg waterski, Watertorenstraat, Weerstandersweg, Windelsteenstraat, Zaalweg, Zijweg Dorpsstraat en Zonnestraat. Ook hier wordt de juiste volgorde bepaald door de aannemers.

Uiteraard zullen de aannemers er alles aan doen om de overlast voor de bewoners tot een minimum te beperken. Voor al deze werkzaamheden is een totaalbudget voorzien van ruim € 600.000.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *