Vibracoustic knalt tijdens EMJ

Zaterdag knalde Vibracoustic uit Bocholt op het podium in van het Dommelhof tijdens een wedstrijd optreden voor de jury van het Europees Muziekfestival voor de Jeugd in Pelt. Het optreden werd beloond met een welverdiende eerste prijs Cum Laude.

Dat percussiegroep Vibracoustic in staat is tot mooie dingen, wisten we al langer. Wie hen ooit aan het werk zag, werd aangestoken door hun muzikaal enthousiasme en voelde aan dat hier iets geweldig gebeurde. Op het EMJ verwonderden ze de jury met hun zeer dynamische en muzikaal spel. De inspirerende manier van dirigeren van Nico Camps, gekoppeld aan het tomeloze enthousiasme en talent van de groepsleden deed de muziek van Martijn Oostra schitteren.

Foto: Toon Verlaak

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *