Cultuurhuis De Zeepziederij opent in het najaar

De medewerkers van De Zeepziederij in Bree zijn er he-le-maal klaar voor! Cultuurhuis De Zeepziederij opent haar deuren in het najaar. Tijdens de Presentatiedag op 22 mei wordt er meer verteld over het komende culturele seizoen in Bree.

Waar het hart boordevol van is, loopt de mond van over, zeggen ze. Zo ook bij de Zeepziederij. Men is trots als een gieter dat ze de volgende namen op belangstellenden mogen loslaten: Alex Agnew, Scala, Nele Bauwens, De Komedie Compagnie, Herbert Flack, De Piepkes, Compagnie Marius, Carry Goossens, Peter Thyssen, Kommil Foo, en vele, vele anderen.

Iedereen is welkom op de Presentatiedag op 22 mei 2019 om 20.15 uur, waar men in avant-première kan kennismaken met (en aanschaffen van tickets voor) het spiksplinternieuwe Zeepziederijaanbod.

De Presentatiedagtickets zijn als vanouds volledig gratis, maar om zoveel mogelijk geïnteresseerden de kans te bieden deze avond bij te wonen, vraagt men om het aantal tickets per persoon te beperken tot twee.

Aanmelden kan online.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *