Classic Car Meeting Bocholt

Vrijdagavond 10 mei vond op het kerkplein in Bocholt de allereerste Classic Car Meeting plaats, een gezellige bijeenkomst voor bezitters en liefhebbers van oude voertuigen van alle slag.

De organisatie zag een verrassend mooie opkomst van motoren, auto’s en zelfs fietsen. En van alle slag mag men redelijk letterlijk nemen. De aanwezige verzameling was zeer divers, tweetakt en viertakt, lucht- en watergekoeld, benzine en diesel, handgeschakeld, automaat en variomatic, van Europese, Amerikaanse en Aziatische origine, het was er allemaal te bewonderen.

De oudste van het gezelschap was een prachtige Stanley Steamer Mountainwagon uit 1913 op stoom. De weergoden en de blaasmuziek maakten er verder een geslaagde avond van.

De goede en vriendschappelijke sfeer werd mooi geïllustreerd door de gezamenlijke aanwezigheid van een oldtimer van zowel de brouwer van Bocholt als de brouwer van Opitter op het kerkplein. In die zin wil de organisatie het evenement dit jaar nog graag vier keer, elke tweede vrijdagavond van de maand, verderzetten.

De volgende bijeenkomst staat gepland op 14 juni. Die zal speciaal in het teken staan van de merken DKW, Auto Union en Audi. Met name de mooie DKW’tjes zijn een beetje een vergeten merk dat men extra onder de aandacht willen brengen.

Uiteraard zijn andere voertuigen die avond ook zeer welkom.

Foto: Danny Das

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *