Minister Lydia Peeters ziet grensoverschrijdende handel als missie

In het MECC in Maastricht vindt woensdag 15 en donderdag 16 mei de Bedrijvencontact-beurs plaats. Hier zullen vele bedrijven uit Nederlands- en Belgisch-Limburg zich presenteren. Voor minister Lydia Peeters uit Dilsen-Stokkem is de beurs een belangrijke opmaat in de handel tussen de twee gebieden.

Minister Lydia Peeters zal aanwezig zijn op de beurs om ondernemers uit Belgisch-Limburg aan te sporen producten en diensten aan de andere kant van de grens te presenteren.

De beurs, Limburg Leads zal heel wat prominente sprekers naar Maastricht brengen, weet Made in Limburg. “Het is mooi dat ondernemers uit onze regio hun voorsprong in domeinen zoals energiezuinige toepassingen in het buitenland willen kenbaar maken en verzilveren”, aldus de minister die subsidiemogelijkheden op het vlak van het agentschap Flanders Investment & Trade (FIT) onder de aandacht zal brengen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *