Twee cannabisplantages in Bree ontdekt

Wiet cannabis

Politie CARMA ontdekte dinsdagavond 14 mei twee cannabisplantages in de Pastorijstraat in Bree. Drie personen zijn aangehouden.

Omstreeks 18.00 uur voerde de politie een eerste huiszoeking uit in de Pastorijstraat. Hier vonden ze een grote plantage met 1230 jonge plantjes verspreid over vier kweekvelden. Een 50-jarige man en een 47-jarige vrouw uit Bree zijn ter plaatse gearresteerd. Even later werd ook een tegenoverliggend pand doorzocht, waar de speurders opnieuw op een plantage met zo’n 330 stuks stootten. Op beide adressen vertoonde de elektriciteitskast manipulaties die wijzen op diefstal van stroom.

Woensdagnacht kwam een derde verdachte, een 25-jarige Breeënaar, zich spontaan aanbieden bij de politie in Bree. Ook deze man werd gearresteerd. De verdachten zijn woensdagnamiddag voorgeleid bij de onderzoeksrechter en die besloot hen alle drie aan te houden. De installaties zijn woensdag ontmanteld en vernietigd door de Civiele Bescherming.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *