UNIZO Oudsbergen gaat op de koffie bij burgemeester Ceyssens

Op dinsdag 14 mei organiseerde UNIZO Oudsbergen een infoavond met burgmeester Lode Ceyssens. “We vinden het van groot belang dat onze ondernemers worden ingelicht over het reilen en zeilen in onze eigen gemeente”, aldus Dieter Van Loon van UNIZO Oudsbergen.

Burgemeester Lode Ceyssens gaf een toelichting over het ondernemersbeleid dat ze de komende zes jaar willen voeren, voor alle sectoren. Specifiek was er per sector een overzicht wat de plannen zijn. Zo zullen de KMO-terreinen een win win kennen alsook het horecaverhaal in Oudsbergen. Ook de toenadering van de Retail in Oudsbergen staat hoog op de agenda.
Als afsluiter werd ook de Oudsbergen Academie voorgesteld. Een gamma van opleidingssessies voor alle Oudsbergse ondernemers startende vanaf september. Deze sessie zullen gratis worden aangeboden en is een samenwerking tussen UNIZO Oudsbergen en gemeente Oudsbergen.
Ook zal er een charter ondertekend worden om het ondernemerschap te verbeteren. Maar dit moment zal nog gepland worden.
Na afloop was er een gezellige netwerkdrink.
Foto:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *