Inwoners van de gemeente Kinrooi kunnen nogmaals leren omgaan met elektronisch stemmen

Komende zondag, 26 mei 2019, gaan we opnieuw elektronisch stemmen in de regio. Zo ook in de gemeente Kinrooi, deze keer voor de Europese, federale en Vlaamse verkiezingen. Wie het elektronisch stemmen nog een keer wil oefenen kan tijdens de openingsuren van de onthaalbalie terecht in het gemeentehuis.

In spreekruimte 1 staat een stemcomputer opgesteld. Op dinsdag 21 mei kunnen inwoners er van 16.00 tot 19.00 uur bovendien terecht voor allerhande verkiezingszaken (volmachten, …) Ook in de hoofdbibliotheek kan men tijdens de openingsuren terecht om het elektronisch stemmen nog eens te oefenen.

Op 26 mei is het gemeentehuis open van 08.00 tot 14.00 uur, maar enkel voor verkiezingsaangelegenheden. Op iedere oproepingsbrief staat een richttijd vermeld om te gaan stemmen. Als iedereen die respecteert, is de kans op een lange wachtrij het kleinste.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *