't Kedakske 3600 bezoekt fototentoonstelling in GC De Stegel

Als fotograaf is het fijn om je werken te kunnen exposeren om alzo anderen te laten genieten van je creativiteit. De exposanten Yvonne en Freddy zijn ook lid van de fotoclub ’t Kedakske 3600, een Genkse fotoclub pur sang.

’t Kedakske 3600 is toegankelijk voor elke amateurfotograaf die lid is van één van de vriendenkringen van de stad Genk en die open staat voor iedereen met een hart voor fotografie. ’t Kedakske is plat Genker voor fototoestel, 3600 verwijst uiteraard naar de postcode van de Stad Genk. Bij het bezoek aan de fototentoonstelling van Yvonne en Freddy konden de leden kennismaken met hun straatfotografie, portretten en karakterkoppen.

Tevens ontdekten de clubleden al vrij vlug dat deze fotografie veel breder is dan de stad Genk. Zij werden aangenaam verrast door hun modellenwerk van zowel in als buiten de studio, de vele karakterkoppen en straatbeelden genomen in Marokko, Sicilië, Heidelberg , Rijsel enz.

De fototentoonstelling is nog vrij te bezoeken tijdens de openingsuren van GC De Stegel en loopt nog tot 31 juli 2019.

Foto: Eveline Karpez

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *