Anita Meerten wil aan de slag met sociale zaken in de Kamer (video)

Anita Meerten uit Molenbeersel is kandidaat voor de Kamer. “Ik ben door het partijbestuur van de CD&V gevraagd of ik me kandidaat wilde stellen. Ik moest er even over nadenken maar zei toch snel ‘ja’”, aldus Meerten.

Op de lijst voor de Kamer staat Anita Meerten op een negende plek. “Met name sociale zaken is het gebied waar ik, gezien vanuit mijn ervaring, veel mee heb en wat ik graag in de Kamer wil gaan doen”, zo vertelt ze.

De lijst voor de Kamer wordt getrokken door Wouter Beke, burgemeester van Leopoldsburg, federaal parlementslid én nationaal voorzitter van CD&V. Hij wordt gevolgd door Farih Nawal uit Genk en Raf Terwingen uit Maasmechelen. Op de 9de plaats van de Kamerlijst staat Anita Meerten (57) uit Kinrooi.

Anita Meerten is al sinds 2001 actief in de Kinrooise politiek en was schepen van cultuur (2001-2006), OCMW-voorzitster (2007-2018) en is nu schepen van sociale zaken en voorzitster van het bijzonder comité sociale dienst.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *