Medical Man Jan Zimmermann blijft in Maaseik

Medical joker Jan Zimmermann van vc GREENYARD Maaseik snelde tijdens de ultieme titelmatch als de weerlicht huiswaarts, naar Berlijn. Zelfs het ‘vette’ kampioensfeestje liet hij aan zich voorbijgaan. Hij had examens, maar Medical Jan blijft bij de Maaseiker volleybalclub.

Jan kwam de club uit Maaseik einde maart uit de nood helpen toen de vaste set-up Jay Blankenau was uitgevallen met een ernstige rugblessure. Hij speelde vijf dagen later meteen een berenmatch: een entree door de grote poort tegen Aalst… 6 weken en 9 thrillers later blijkt dat Jan de Belgische competitie en landskampioen GREENYARD Maaseik wel lust, en da’s wederzijds.

Jan Zimmermann (°12/2/93, 1m90, 82 kg) speelde tot maart voor Berlin Recycling Volleys, en eerder voor VFB Volleyball Friedrichshafen, United Volleys Rhein-Main en Poitiers (FRA). Jan was al Duits kampioen en bekerwinnaar, en behaalde met de Duitse Mannschaft zilver op het EK 2017.

Geen twee zonder drie: GREENYARD Maaseik gaat ook in seizoen 2019-2020 resoluut voor de hoofdvogels. Tweevoudig coach van het jaar Joel Banks beschikt met Xavi Folguera en met Jan Zimmermann alvast over twee klasbakken om zijn hardhitters perfect in stelling te brengen.

Foto: Jan Vanmedegael

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *