Maaseik strikt Deense international Rasmus Breuning Nielsen

Met een 16e landstitel is de honger bij GREENYARD Maaseik nog niet gestild, wel integendeel: zo’n feestje smaakt naar meer. En vermits de concurrentie niet stilzit, moet de club uit Maaseik, zoals elk jaar opnieuw proberen om nog sterker, nog beter uitgebalanceerd voor de dag te komen.

Voor de receptie-hoek nemen we afscheid van Keith Pupart en Seppe Baetens (die in Maaseik zijn carrière opnieuw op de sporen kreeg en bij GREENYARD Maaseik eindelijk zijn oververdiende kampioenstitel veroverde). Op deze positie rekent het team nu op Jelte Maan en kersvers Red Dragon Simon Peeters.

De club verwacht echter ook veel van de nieuwe aanwinst Rasmus Breuning Nielsen die overkomt van Globo Banca Popolare del Frusinate Sora. Sora eindigde zopas 9e in de Italiaanse Serie A, vlak voor Ravenna met Pieter Verhees en Kamil Rychlicki. Rasmus speelde in Sora zowat de helft van de wedstrijden.

Rasmus Breuning Nielsen (22/5/1994, 1m98, 88 kg, Deen) sloot op zijn 17e aan bij de club in zijn geboortestadje Odense. Twee jaar later volgde Middelfart (ook Denemarken) en nog twee jaar later, op zijn 21e, was Waremme het opstapje voor zijn internationaal avontuur. De volgende stap was Power Volley Milano (ITA) en twee jaar geleden verkaste hij dan naar Sora.

Rasmus is sinds 2018 Deens international. Met GREENYARD Maaseik kan hij nu ook proeven van de Champions League.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *