Energieloket voor Weert

Gemeente Weert wapen

De gemeente Weert, Wonen Limburg en WeertEnergie zijn een samenwerking aangegaan om huurders en woningeigenaren te informeren over de energietransitie. Één van de initiatieven van deze samenwerking is een energieloket. Hier kunnen inwoners van Weert terecht met hun vragen over o.a. energiebesparing en duurzame energieopwekking bij hun eigen (huur)woning. Het energieloket wordt bemenst door energiecoaches van Wonen Limburg en WeertEnergie en is vóór de zomervakantie geopend op de donderdagen 6 juni, 20 juni en 4 juli van 16.00 tot 18.00 uur.

We staan aan de vooravond van een grote verandering. De energietransitie raakt ons allemaal. De gemeente Weert wil in 2040 energieneutraal zijn. Woningen zijn verantwoordelijk voor 1/3 deel van de totale energiebehoefte in Weert. De inzet van de inwoners van Weert is nodig voor een succesvolle transitie. Vandaar dat de drie partners nu een energieloket openen.

Het energieloket is gehuisvest in de Buurtwinkel van Wonen Limburg, Wilhelminasingel 175a in Weert.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *