Cultureel talent gezocht

Koopzondag 22 september wordt wederom een nieuwe editie van Cultureel Lint in Weertgeorganiseerd. Voor het programma van 2019 nodigt de organisatie bijzonder cultureel talent uit om zich aan te melden. Het Cultureel Lint biedt graag aan dit talent of deze talenten een podium.

Jaarlijks wordt in Weert het culturele seizoen geopend met het Cultureel Lint, dé Weerter Uitmarkt. In de Weerter binnenstad geniet een groot en enthousiast publiek van muziek, theater, kunst, taal en dans. Amateurkunstenaars en professionele artiesten laten zien wat zij in huis hebben en geven voorproefjes van hun nieuwe programma. Er zijn optredens, presentaties, workshops, exposities, voorstellingen en lezingen.

Hart van het Cultureel Lint zijn de vele optredens van lokaal cultuuraanbod. De organisatie van Cultureel Lint biedt hiertoe een podium voor cultureel talent, zowel professioneel als amateur. Beschik jij over een talent op cultureel gebied, ben je afkomstig uit Weert of omgeving en kijk je ernaar uit je kunsten aan het Weerter publiek te laten zien? Aanmelden kan via www.cultureellint.nl/inschrijven. De deadline voor aanmeldingen is uiterlijk 15 juni. Hierna buigt de organisatie zich over de uiteindelijke programmering.

Naast de mogelijkheid optredens of presentaties te geven biedt de Stichting Cultureel Lint (culturele) instanties ook de mogelijkheid via een gratis beschikbaar gestelde marktkraam aan de infomarkt deel te nemen. Aanmelden hiervoor kan via dezelfde website.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *