Auf der Vogelwiese in Tungelroy met drie vaten gerstenat

Op Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei, om 16.00 uur organiseert schutterij St. Barbara uit Tungeloy (Tungelder) het jaarlijkse (dorps-) koningsschieten. Wie gaat koning Hubert Houben en dorpskoning Theu Lenders (vanne Paol) onttronen?

Deelnemers en publiek hoeven niet om te komen van de dorst. De beschermheer van de schutterij, mr. Hans Mathijsen uit Amsterdam, schenkt het eerste vat bier. Een sponsor het tweede vat bier. En uit een erfenis kan de schutterij het derde vat bier aanslaan!

Een slager uit Ell gaat hersenen naar Tungelroy brengen: Hoofdkaas! Iedereen is van harte welkom om de vaten bier te ledigen, verstand tot zich te nemen en ook deel te nemen aan het Tungelroys (dorps-) koningsschieten.
Het Tungelroys schutterslokaal De Sjeetbok aan de Kemperveldweg is even het centrum van de wereld; donderdag 30 mei om 16.00 uur.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *