Bente Cuypers nieuwe Kinrooise Aspergekoningin (video)

Dat Kinrooi dé aspergegemeente van Vlaanderen is, dat is al lang bekend. In het straatbeeld wordt men hier ook veelvuldig mee geconfronteerd deze dagen. Bente Cuypers is dit jaar het nieuwe boegbeeld voor de Kinrooise asperges.

“Het idee om me aan te melden als Aspergekoningin kwam eigenlijk van mijn oma”, zo vertelt Bente die met haar 17 lentes een jonge maar vastberaden aspergekoningin is. “Mijn voorgangster, Jolien Driessens kwam vaker bij mijn moeder in de frituur in Molenbeersel en zo vroeg mijn moeder vaker hoe het was om deze titel te hebben en wat er zoal bij kwam kijken”, aldus Bente.

Vanuit haar functie heeft ze al diverse zaken gedaan, zo was ze in het weekeinde van het uitkomen veelvuldig te vinden op de Aspergefeesten en was ze afgelopen weekeinde in Geistingen bij de Gorissen Press & Paper Clips Super Prestige en bij Levensloop Maaseik. “Ik zit nu nog op school in Maaseik maar mocht er in de toekomst iets langs komen dat voortborduurt op deze werkzaamheden, zal ik er toch eens goed over nadenken”, aldus Bente.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *