Commissievergadering over arbeidsmigranten in WBM-gebouw in Stramproy

Stramproy

De situatie van de Huisvesting Arbeidsmigranten, en de specifieke plannen voor het WBM-gebouw in Stramproy, worden tijdens de commissie Ruimte van de gemeente Weert op 15 mei aanstaande besproken. Daar mogen burgers en andere groepen inspreken.

Zowel het buurtcomité als de Dorpsraad van Stramproy zal daar hun mening over het plan herhalen. Ook zal de petitie worden aangeboden aan de wethouder van Eijk. Als ludieke actie zal een deel van de toeschouwers met de fiets naar Weert gaan. Deze veldtocht zal starten om 18.30 vanaf het WBM-gebouw. Inmiddels hebben al vele mensen zich aangemeld om mee te fietsen naar Weert, maar de Dorpsraad hoopt op een grote opkomst.

De fietsers vertrekken samen om 18.30 uur, de overigen kunnen zich bij de ingang van het stadhuis melden om 19.15. Vanwege de organisatie in het gemeentehuis, is het fijn als men zich even meldt bij het comité, of via de Dorpsraad. Door in te spreken bij de commissie Ruimte, hoopt men de raadsleden en B&W nog eens kritisch naar de ingediende plannen te laten kijken.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *