De Kreuners komen naar de Posthoorn

Het aha!-programma 2019-2020 is nog maar net bekendgemaakt en de organisatie mag al meteen een nieuwe naam aan de line-up toevoegen. En wat voor één! Op donderdag 12 december zakken De Kreuners af naar Hamont-Achel. Walter Grootaers, Ben Crabbé, Axl Peleman, Jan Van Eyken en Erik Wauters zullen het podium van de Posthoorn stevig doen daveren. Dat de organisatie opnieuw een grote naam mag verwelkomen, bewijst nogmaals dat de kwalitatieve concertwerking en infrastructuur in Hamont-Achel in de smaak vallen bij de grote boekingskantoren.

De ticketverkoop van dit concert start op hetzelfde moment als de ticketverkoop van de rest van het aha!-programma. Vanaf donderdag 6 juni om 17.00 uur kan men abonnementen aankopen, vanaf donderdag 13 juni om 17.00 uur gaan de losse tickets in de verkoop.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.