Film over pesten van Sven Segers uit Molenbeersel in afrondende fase

Sven Segers uit Molenbeersel legt momenteel de laatste hand aan zijn film over pesten. “De film die ik als onderdeel van een schoolproject maak zit in de afrondende fase”, aldus Sven. Op 1 juli zal de première van de film zijn.

De film, ‘Hard Water’, gaat over Lisa. Ze wordt al haar hele leven gepest. Daarnaast heeft ze ook vreselijke nachtmerries over alles wat haar ooit is overkomen. Lisa gaat op zoek naar zelfverdediging.

Sven Segers regisseerde het filmproject waarin Marijke Geuskens de rol van Lisa speelt. “Op 1 juli gaat de film die 10 minuten zal duren in première”, aldus Sven Segers die aangeeft bijzonder tevreden te zijn over de opnamen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.