Grote hoeveelheid hennep aangetroffen

Wiet Cannabis

In een woning aan de Hemelsley in Sittard heeft de politie zondagmorgen een grote hoeveelheid net geoogste hennep aangetroffen. Er waren zes personen in de woning bij de komst van de politie. De zes mannen zijn aangehouden en de hennep en alle apparatuur is in beslag genomen.

De zes mannen die in de woning aanwezig waren zijn aangehouden. Ze zijn overgebracht naar het bureau en ze zijn in de loop van de ochtend in vrijheid gesteld. Een van de verdachte mannen komt uit Geleen en de andere vijf hebben geen vaste woon- of verblijfsplaats. Alle apparatuur en de hennep is in beslag genomen. Naar schatting is er ongeveer 200 kg geoogst. De aangetroffen hennep wordt vernietigd.

Tijdelijk geen stroom
Voor de hennepplantage werd illegaal stroom afgetapt. Het energiebedrijf gaat aan de slag met herstelwerkzaamheden. Daarvoor is het noodzakelijk dat de stroom voor een 30-tal woningen in de buurt, voor korte tijd wordt uitgeschakeld. Dit gebeurt tijdens de werkzaamheden. Op dit moment is nog niet bekend hoe lang dit gaat duren.


Afbeeling: Politie.nl

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *