Jo Brouns klaar voor 25 mei (video)

In de serie ‘Kinrooi en de verkiezingen op 26 mei’ spreken we de komende tijd met personen die meedoen aan de verkiezingen. Vandaag: Jo Brouns. Deze Kinrooienaar staat als eerste opvolger op de lijst voor de verkiezingen van het Vlaams parlement op 26 mei voor de CD&V. Als lijsttrekker is Lode Ceyssens gekozen.

Brouns is al jarenlang beleidsadviseur bij minister Vandeurzen. “Geroemd om zijn empathie als burgemeester van Kinrooi was hij diegene met de hoogste partijscore over heel Limburg; maar liefst 61,1% inwoners wisten zijn beleid te smaken”, aldus Lode Ceyssens.

De partij heeft zowel voor de Kamer als voor het Vlaamse Parlement mensen gepresenteerd. “Deze mensen beschikken over heel wat kennis, expertise, werklust en engagement. Troeven die wij als partij willen inzetten om extra zuurstof naar Limburg te brengen; in tijden waar mensen zekerheid verwachten voor hun Limburgse levenskwaliteit”, aldus lijsttrekker Ceyssens.

De lijst voor het Vlaams Paelement bij CD&V ziet er als volgt uit
1. Lode Ceyssens (Oudsbergen)
2. Vera Jans (Lanaken)
3. An Christiaens (Tongeren)
4. Tom Cox (Hasselt)
Lijstduwer: Jo Vandeurzen (Genk)
Opvolgers: Jo Brouns (Kinrooi), Hilâl Yalçin (Beringen)

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Eén reactie op “Jo Brouns klaar voor 25 mei (video)”

  1. Voor de volledigheid en om de objectiviteit te bewaken: Naast de overdreven aandacht voor de CD&V-kandidaten toch ook even meegeven aan de redactie van Grensland Actueel dat er nog kandidaten vanuit Kinrooi meedoen aan de verkiezingen op 26 mei:
    * Niels Van Eygen (N-VA) * uitzending staat ingepland
    * Tonny van Dael (Groen)
    * Miel Craeghs (Open Vld) – geboren in Kinrooi
    Het siert de redactie mochten ze hun neutraliteit bewaken en aan deze kandidaten ook de nodige aandacht schenken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *