Mashmellow Ice wint show op vierde Doggy Dream Day

Zondag 5 mei was het weer zover, de vierde Doggy Dream Day van Rasclub Chihuahua Enano Perro. Die vond plaats in het parochiehuis van Bocholt.

De doggy dream day is een hondenshow voor alle rashonden met stamboom, maar ook honden zonder stamboom waren welkom en konden zelfs een stamboom verkrijgen (na de nodige controle en vermits ze voldeden aan de ras standaard). Deze club werkt samen met NVBK.

Op de derde plaats van deze wedstrijd eindigde de chihuahua Rouge Royal of Yosyosi Winsi van M. Hoeven. Een mooie tweede plaats was voor de American Bully Gaia’s miss Lola Rophail van A. Schouten. De show werd gewonnen door de Engelse Cocker Francini’s Marshmellow Ice van I. van Fleteren.

Foto: Stefan Leyssens

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.