Ode aan The Classics binnenkort in een boek

‘Niet dat er iets mis was met de vlaaiensound waar The Classics de hitparades mee bestormden, vond ze. Wanneer in de woonkamer Hilversum 3 aanstond vertolkte Agnes met de routine van een achtergrondzangeres het refrein van hun jongste single My Russian Lady of van hun oudere succes My Lady of Spain.’ Binnenkort is het gedicht in een boek verkrijgbaar.

De muzikanten uit Stramproy staken hun voorliefde voor vrouwen uit verre oorden niet onder stoelen of banken, onwetend dat juist Tungelroy ooit het middelpunt van de aarde was geweest.’ Het gedicht staat in het boek ‘Als engelen slapen’. Deze roman zal op 18 mei aanstaande verschijnen. Auteur Paul Sterk schenkt behalve The Classics in zijn boek ook aandacht aan andere muzikanten. De Zangeres Zonder Naam, die lange tijd ook in Stramproy woonde, komt er ook in voor.

Peter Gerits, voormalig lid van The Classics: “Ik kijk met veel belangstelling uit naar het boek.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.