Pre­di­caat 'Hof­le­ve­ran­cier' voor 100-ja­ri­ge fir­ma in SIttard-Geleen

Vlag Nederland

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander heeft besloten het Recht tot het voeren van het Koninklijk Wapen “Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier” te verlenen aan Van Aubel-Coenen Slapen B.V. in Sittard-Geleen, bij gelegenheid van de viering van het 100-jarig bestaan van dit bedrijf. Gouverneur Theo Bovens overhandigde vrijdag 17 mei de oorkonde die bij dit predicaat hoort aan de directie van deze onderneming.

In 1919 was Sjeng van Aubel grondlegger van de firma J. van Aubel koloniale waren, waarna er al snel een textielzaak aan werd toegevoegd. In de jaren die volgden veranderde de naam van de firma diverse malen en werd de nadruk gelegd op meubelen en woninginrichting. Vanaf 1994 positioneert de firma Aubel zich als slaapkamerspeciaalzaak. In 2013 neemt de vierde generatie het stokje over en gaat de firma verder als Van Aubel-Coenen Slapen B.V. Al decennia lang biedt de firma vakkennis, advies en producten van hoge kwaliteit.

De richtlijnen om in aanmerking te komen voor het mogen voeren van het predicaat ‘Hofleverancier’ vereisen onder meer dat de onderneming minimaal 100 jaar bestaat en in de branche of bedrijfstak een eerste of vooraanstaande plaats in de regio inneemt.

De firma Van Aubel-Coenen Slapen B.V. is de derde onderneming in de gemeente Sittard-Geleen die de titel ‘Hofleverancier’ mag voeren.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.