Samana Molenbeersel op lentewandeling

Op de wandeling van Samana Molenbeersel, onlangs, was alles voorhanden om er een waar festijn van te maken: er was de stralende zon, een prachtig natuurlijk kader en vooral 61 enthousiaste deelnemers.

Of je nu te voet, met rollator of in de rolstoel deelnam, deed er allemaal niet toe. Bij een korte stop werd er gesmuld van een spiesje vers fruit. Een wandeling bij Samana is pas echt geslaagd met een goede afsluiter. En daar weten ze bij Forellenvijver Heioord wel raad mee. Aan deze supergeslaagde namiddag kwam helaas ook een eind. Niet getreurd: op 19 juni staat de busuitstap gepland.

Foto: Wiel Schepens

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.