Sandy van Loon uit Neeroeteren schrijft liefdesverhaal

‘Not in Love with the drummer’, is een Amerikaans-Engels talig boek dat door Sandy van Loon uit Neeroeteren is geschreven.

“Het is dus niet zomaar één van de vele liefdesverhalen, maar een uniek verhaal met een aparte twist”, zo vertelt Sandy. De 35-jarige Nederlandse die al enkele jaren getrouwd in Neeroeteren woont is niet alleen moeder maar ook fulltime financieel administratief medewerker bij een accountantskantoor. “In de avond uren ben ik vooral een dromer. Ook lees ik regelmatig in de avonden mijn kinderen een stukje voor als ik ze naar bed breng. Toch diep van binnen vond ik de verhalen in mijn hoofd interessanter dan de boeken die ik voorlas”, zo vervolgt Sandy.

Dit inspireerde haar om de verhalen eens op papier te gaan zetten. ‘Not in love with the drummer’, is het eerste, dat Sandy van Loon compleet op papier heeft gezet en nu ook gepubliceerd heeft.

“Dit verhaal is gebaseerd op mijn eigen liefdesverhaal, maar toch een beetje anders, omdat het gecombineerd is met veel fantasie en mijn passie voor muziek. Mijn man en mijn oudste zoontje spelen beide in een alternatieve percussie groep, vandaar mijn keuze om over een drummer te schrijven. Natuurlijk hoort bij een drummer ook een hectische leven en veel media die in ons werkelijke liefdesleven niet aanwezig was. Hier kwam mijn fantasie en mijn passie voor muziek goed van pa”, aldus Sandy van Loon.

Het boek gaat over een alleenstaande moeder en een drummer. André (de drummer) ontmoet Sandra (een alleenstaande moeder) en het is liefde op eerste gezicht voor hem. Helaas wijst zij hem af.
Hij ontmoet Sandra tijdens zijn tour die hij met zijn beroemde band heeft. Voor deze rede heeft André geen tijd om haar op een normale manier voor zich te winnen, en voert hij drastische acties uit. Helaas gaat het hierdoor van kwaad naar erger. Er zijn veel misverstanden en Sandra trekt André’s woorden en daden vaak uit context. De vraag van het hele boek is; lukt het André om Sandra’s hart te veroveren?

Met het schrijven van het boek heeft Sandy ook een wens. “Ik hoop hiermee mensen te inspireren ook een boek te schrijven en dit niet tot een fantasie te laten. Iedereen die een beetje fantasierijk is kan een boek schrijven en haalt hier zeker veel voldoening uit”, zo besluit ze.

Het boek is online te bestellen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *