Stad Bree lanceert nieuwe toerisme-website

De Stad Bree heeft de nieuwe toeristische website gelanceerd, met een overzicht van lokale bezienswaardigheden, prachtig Brees erfgoed en activiteiten op eigen bodem. Wil je kennissen van buiten Bree laten kennismaken met de stad? Of wil je zelf even checken welke leuke adresjes zeker de moeite zijn? Surf dan naar de website en laat je verrassen door het aanbod.

Men vindt er onder andere een grote schat aan wandeltips. Het stadsbestuur zet men op weg om onze natuurgebieden Kempen~Broek en Duinengordel te ontdekken aan de hand van bewegwijzerde wandelingen. Daarnaast kan men ook stadswandelingen downloaden of begeleide wandelingen reserveren.

Doorheen Bree lopen fietsroutes van 17 tot 90 km met verschillende insteken die worden voorgesteld. Ook wie zelf een route wil uitstippelen, fietsen wil huren of het mountainbikenetwerk wil verkennen wordt verder geholpen.

De rubriek logies toont waar men in Bree heerlijk kan overnachten. Naast gezellige B&B’s en klassehotels ontdekt men ook waar men kan logeren op het platteland, op de camping en in een lodge op de berg.

Een andere leuk overzicht waar men mogelijk eens van gebruik wil maken is ons activiteitenaanbod voor groepen. Komt namelijk van pas als men aan de beurt is om een teambuilding of familiedag te organiseren. Ze hebben het dan onder andere over een begeleid bezoekje aan Brouwerij Cornelissen, Pure Organic Wines, ’t Rorenijsje, het Pannenbakkershof, de Kim Clijsters Academie, de Pollismolen of Chocolatier Vanwetswinkel. Meer info en tarieven vind je online.

Tot slot is de pagina ‘bezoeken’ zeker een klikje waard. Musea, molens, fonteinen, kerken, kunst in het straatbeeld, recreatieplekken, historische gebouwen en een stukje geschiedenis van de poorten en torens.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.