Stad Bree zet de zomer in met tweede Olé Congé

Op vrijdag 28 juni geeft het stadsbestuur van Bree samen de aftrap voor de zomervakantie! Na een geslaagde eerste editie kijkt men uit naar Olé Congé, editie 2! Jong en oud zijn welkom op het Vrijthof voor uren sfeer, gezelligheid en véél muziek.

Om 16.00 uur start men met kinderanimatie voor de allerkleinsten terwijl de ouders genieten van een terrasje bij onze Breese horeca.

Ondertussen animeren de Make Musicsterren in spé de aanwezigen met hun dj-kunsten. Make Music is een Breese moderne pop en rockschool met een breed aanbod aan opleidingen voor artiesten vanaf 6 jaar. Zij brengen de nummers van hun favoriete artiesten in uiteenlopende genres.

Om 18.30 uur start de kidsdisco van Benny en Lenny met spektakel en vooral héél veel sfeer voor kinderen en tieners. En dan, zo rond 20.30 uur, een topper van formaat op het programma! De 6-koppige live-partyband Brussels by Night van Raf Van Brussel brengt een uiterst dansbare mix van klassieke ‘floorfillers’ en recente hits van de afgelopen decennia. Pop meets Dance, Eurythmics Meets Lady Gaga, Duffy meets The Police, Gilbert Montagne meets Icona Pop, Coldplay meets Kiss, … ze zorgen er alvast voor dat de dansvloer gevuld blijft!

De dansvloer zal gevuld blijven, want men is de avond gestart met lokaal talent en sluiten hem ook af met lokaal talent. Van 22.00 tot 00.00 uur komt de Breese DJ Bob Gysen beter gekend als ‘The Bobmeister’ het feest verderzetten met zijn plaatjes die steeds garant staan voor een dikke vette party! Hij heeft al jarenlang ervaring op diverse feestjes waaronder Moose resident – TML winter – boardfever – Moose XXL – Jungle fever and many more dat wordt een stevig feestje!!!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.