Twintigste editie van Teutenroute komt er weer aan

Ook dit jaar weer organiseren de Vliegbasis Kleine-Brogel en de Fifty – One Club ´De Teuten`op zondag 19 mei 2019 de mega – fietshappening ´De Teutenroute`binnen de jaarlijkse MS – actie. Dit jaar vindt de Teutenroute voor de 20ste keer plaats.

Niet alleen fietsen voor eigen plezier maar tegelijkertijd zijn steentje bijdragen voor de minder fortuinlijke medemens omschrijft krachtig de doelstelling van ‘De Teutenroute’ die in dit kader is uitgegroeid tot een fietsfestijn waar ieder jaar meer dan 5.000 fietsers aan deelnemen.

Er zijn 8 Teutenhuizen, oftewel startplekken. Het Teutenhuis in Bocholt bevindt zich in Kaulille bij de voetbalclub.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *