Derde generatie aan zet bij familiaal zonweringbedrijf Eurosol

Theo Vandersteegen zei in de jaren ’60 vaarwel aan het boerenbedrijf en ging met ramen en deuren aan de slag onder de naam Ducana. Dat ontwikkelde zich geleidelijk tot het zonweringbedrijf Eurosol. Het familiebedrijf in zijn huidige vorm werd in de zomer van 1975 boven de doopvont gehouden. In 1986 ging de fakkel over naar dochter en schoonzoon Lene en Ludo Ceyssens-Vandersteegen. Sinds 2000 werken hun kinderen mee in het bedrijf. Vandaag krijgt de derde generatie definitief de touwtjes in handen.

Bert Ceyssens zette zijn eerste stappen in het familiebedrijf als monteur. Na enkele jaren technische bagage verzamelen sloeg hij de commerciële weg in. Om nu helemaal door te groeien tot algemeen zaakvoerder. De komende jaren kan hij alleszins nog rekenen op de actieve steun van zijn ouders. Die draaien mee in een veelzijdig, twaalfkoppig team van vaste arbeiders en bedienden, freelancers en familieleden.

Bert Ceyssens (36) barst van energie, is altijd vroeg uit de veren en vindt nog tijd voor voetbal (actief en passief), de terrastuin en zijn gezin. Zijn zoontje Glenn (3) is zijn evenbeeld en oogappel. Ondertussen maakt hij plannen voor zijn onderneming.

“Momenteel is het nog erg druk,” zegt de kersverse zaakvoerder. “We zitten midden in ons hoogseizoen. Maar in het najaar wil ik werk maken van een opfrissing van onze huisstijl, een nieuwe website, wellicht wat nieuwe accenten in het aanbod … Ik heb alle vertrouwen in mijn team en ik heb er echt zin in om samen met hen de lijnen uit te zetten voor de toekomst.”

Eurosol is al meer dan 50 jaar actief in zonwering, terrasschermen, outdoor livings en poorten. De installaties die Eurosol volledig op maat monteert, beantwoorden aan de hoogste normen van kwaliteit. Een doorwinterde ploeg eigen mensen begeleidt de klant van advies en opmeting tot plaatsing en service na verkoop.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *