Gezellige aspergepicknick bij boer Driessens

Een groepje vrienden uit Roosteren beleefde onlangs Kinrooi in zijn verschillende facetten. Eerst brachten ze een bezoekje aan schutterij St. Martinus Kinrooi om op de bölkes te schieten. Vervolgens serveerden Linda en Johan Driessens een openlucht-brunch op hun aspergebedrijf in Molenbeersel.

Een typische kennismaking, rondleiding en workshop maakten van dit uitstapje alvast een heus spektakel. Daarna ging het richting Keijersmolen waar ze even terug gingen in de tijd. De dag werd afgesloten met een aspergediner.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *