Meer dan 1.500 spelers voor Hemelvaarttornooi voetbalclub KGS Bree-Beek

Het Hemelvaarttornooi georganiseerd door KGS Bree-Beek, een van de grootste voetbaltornooien van Limburg, was een echte topper. Het tornooi deed de slogan van de club ‘Voetbal een Feest’ alle eer aan. Maar liefst 150 ploegen en meer dan 1.500 spelers namen deel.

Het bestuur dankte alle deelnemers, jeugdverantwoordelijken, trainers, ouders, spelers, sympathisanten, scheidsrechters, Rode Kruis, sponsors en de vele vrijwilligers, die er voor gezorgd hebben dat dit tornooi een groot succes werd.

152 ploegen, de meer dan 1.500 spelers, de duizenden supporters, de weergoden: iedereen was de club gunstig gezind. Opvallend waren het uiterst sportieve gedrag van iedereen en de vele felicitaties die de club mocht ontvangen voor de perfecte organisatie.

Foto: Jan Schouteden

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *