Neos Maaseik op vakantie in Portugal

“Als bestemming voor onze jaarlijkse Neos Maaseik-vakantie hadden we dit jaar Portugal uitgekozen”, zeggen ze bij Neos.

De belangstelling voor deze meerdaagse reis met een uitstekend programma was groot. “Porto was onze startplaats en daar werden we opgewacht door onze chauffeur en de Nederlandstalige gids voor de hele vakantieweek”, zeggen ze.

“Met een stop in Aveiro en kennismaking met deze stad reden we naar Figueira Da Foz, de locatie van ons hotel. Met onze bezoeken aan het Santa Maria da Victoria klooster in Batalha, het bedevaartsoord Fatima, het cisterciënzerklooster in Alcobaça, de tweede grootste Portugese stad Porto, het middeleeuws vestingstadje Obidos, het wijnlandgoed Quinta do Sanguinhal met wijndegustatie in Bombarral, het vissersplaatsje Nazaré, de hoofdstad Lissabon, de universiteitsstad Coimbra, het paleizenstadje Sintra en het meest westelijke punt van het Europese vasteland Cabo da Roca hadden we een bijzonder goed gevuld programma. Het was dan ook enkele keren vroeg opstaan en aan de lange daguitstap beginnen. Maar dat hadden we er graag voor over.”

Foto: Nico Peeters

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *