Ruim 200 senioren nemen plaats voor Kinroois Langste Eettafel

Ruim 200 senioren schoven donderdag 6 juni in Gemeenschapscentrum ‘De Stegel’ in Molenbeersel aan voor ‘De Langste Eettafel’, tijdens het dorpsrestaurant voor senioren. In het kader van de ‘Week van Verbondenheid’ werd dit georganiseerd.

“Het dorpsrestaurant voor senioren behoeft geen verdere voorstelling meer. Iedere donderdag afwisselend in een andere dorpskern tafelen gemiddeld 70 senioren – minimum leeftijd 60 jaar – samen voor een heerlijk menu aan de betaalbare prijs van 7,50 euro. Vandaag werden er vier gangen geserveerd”, zo vertelt Schepen Anita Meerten van de Gemeente Kinrooi.

De Week van Verbondenheid is voor het eerst dit jaar in het voorjaar.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *