Neos Dilsen-Stokkem naar 's Hertogenbosch

Onlangs organiseerde Neos Dilsen-Stokkem hun tweede daguitstap dit jaar. Deze keer bezochten ze ’s Hertogenbosch. Ze maakten een cultuurhistorische stadswandeling in Den Bosch, zoals ’s Hertogenbosch in de volksmond genoemd wordt.

De stad heeft heel wat te bieden met zijn karakteristieke straatjes en pleinen. “Ook de kathedraal konden we niet links laten liggen. Een uitgebreid bezoek aan dit monument kon echter niet wegens tijdsgebrek”, klinkt het.
Na de lunch ging het naar het Jheronimus Bosch Art Center. Vier gidsen gaven een rondleiding en boeiende uitleg over de rijke verzameling. De liefhebbers konden genieten van een panoramisch uitzicht vanaf de 40 meter hoge toren.

Daarna was er een uurtje vrije tijd om een terrasje te doen of te kuieren door de winkelstraten. Dat het er gezellig druk was hoeft niemand te verbazen met dit mooie weer.

Foto: Piet Gonissen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *