Nederlander ’knapt een uiltje’ bij Kloosterbempden

Agenten van de Politiezone Maasland waren niet verwonderd, toen zij woensdagmiddag 12 juni een bekend persoon aantroffen op een bankje aan de indoor speeltuin bij Kloosterbempden in Maaseik. De man zat onbeweeglijk op een bankje.

Toen de agenten dichterbij kwamen, zagen ze dat het een persoon was waar ze vaker mee te maken hadden gehad. Deze Nederlander moest de nodige prikkels krijgen alvorens hij wakker werd. Hij vroeg de agenten wat ze kwamen doen. De man had geen hulp nodig en wilde gewoon van zijn dag genieten.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *