Nog twee meemaakavonden in de gemeente Kinrooi

Meer dan 100 ideeën en suggesties kwamen binnen met de oproep om Kinrooi mee te maken. Het participatieplatform van OCMW en gemeente Kinrooi kreeg vele zaken binnen. Het vervolg is in gang gezet, afgelopen dinsdag was de eerste meemaakavond, dinsdag 18 juni volgt een tweede.

In welke gemeente wil je leven in 2030? Waar wil je dat je kleinkinderen kunnen opgroeien? Et is de insteek van de komende meemaakavond, komende week, waarbij burgers en bestuur met elkaar in dialoog gaan over de toekomst van de gemeente Kinrooi.

Tijdens de Meemaakavond van dinsdag 18 juni wordt er gesproken over vier belangrijke thema’s voor de nieuwe beleidsperiode, te weten klimaat en groen, verkeer en vertragen, zorg en beleven.

Deze participatieve bijeenkomst vindt plaats in Agropolis Kinrooi (Vilgertenweg zone 1 / Agropolis Park). Onthaal is vanaf 19.00 uur en om 19.30 uur start het programma. Het einde is voorzien omstreeks 22.00 uur.

Daarnaast wordt er donderdag 20 juni specifiek over klimaat gesproken op een aparte meemaakavond, om 19.30 uur in het gemeentehuis van Kinrooi.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *