36ste editie van Molenfeesten kleuren bijzonder feestelijk

Keijersmolen Molenbeersel

Voor de 26ste maal zijn eind juli de Molenfeesten in Molenbeersel. “We hebben wederom een vol programma kunnen samenstellen”, aldus René Weerens, voorzitter van organisator vzw Molenzorg.

Vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 juli vinden de Molenfeesten in en rondom de Keijersmolen in Molenbeersel plaats. De feesten starten 26 juli met een dialectencafé met onder meer een buut van John van Bilsen. Deze avond wordt gevolgd door een jeugdfuif van Hot Sensation met onder andere DJ Boyd, Gerrit en Gewoën Tjeu.

Op zaterdag 27 juli is er een DJ in het café en in de grote tent een 30+-fuif. Het feestweekeinde wordt op zondag 28 juli afgesloten met een molenontbijt, wandeltocht, een motor- oldtimer- en fietstocht. Verder is er een familienamiddag en een afterparty.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *