Leerlingen Mosa-RT geselecteerd voor de VWO-werkweek

Amber Brouns, Joliana Milad en Flore Tiesen van 5 Wetenschappen-wiskunde van Scholengemeenschap MOSA-RT Maaseik, nemen van 26 tot 29 augustus deel aan de VWO-werkweek. VWO staat voor Voortgezet Wetenschappelijk Onderwijs.

Binnen de faculteit Scheikundige Technologie aan de Universiteit van Eindhoven werken ze aan projecten gericht op fotonische kristallen en de synthese van vloeibare kristallen. Daarvoor kunnen ze kunnen gebruik maken van geavanceerde apparatuur onder begeleiding van een oudejaarsstudent.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *