Officiële aftrap van Vitamine K(inrooi)


Gisterenavond, donderdag 13 juni, werd in GC De Stegel de officiële aftrap gegeven voor Vitamine K, het evenement waarmee Kinrooi op zondag 20 oktober zoveel mogelijk mensen in beweging wil krijgen, op welke manier dan ook. De opbrengst van dit event gaat integraal naar de lokale goede doelen verbonden aan De Warmste Week en naar de Kinrooise verenigingen.
Schepen van sport Mark Hoedemakers en schepen van gezondheidsbeleid Sylvie Henckens: “Een gezonde levensstijl, voldoende beweging, sociaal contact en ga zo maar door… : we hebben er allemaal nood aan. Met Vitamine K wil Kinrooi mensen van binnen én buiten de gemeente laten kennismaken met de funfactor in een gezonde levensstijl en in samen bewegen. Dat is de essentie van ons Vitamine K verhaal.”
Burgemeester Jo Brouns: “Met Vitamine K wil de gemeente iedereen benaderen en verbinden: jong en oud, sportief en minder sportief of iedereen die puur voor de gezelligheid kiest. Iedereen is van harte welkom op zondag 20 oktober vanaf 14u00 op de site van Agropolis. De kick-off van 13 juni richtte zich voornamelijk op de Kinrooise verenigingen en bedrijven. Verenigingen zijn welkom bij de organisatie als logistieke ondersteuning maar ook voor randanimatie zoals muziek, dans en animatie. Wat de bedrijven betreft, hopen we dat ze massaal personeelsleden kunnen verzamelen voor een portie Vitamine K. Een ondernemer die een gezonde levensstijl op de werkvloer belangrijk vindt, moet personeel ook makkelijk kunnen motiveren om mee te komen lopen of wandelen voor het goede doel. De
komende weken zal de organisatie gericht op zoek gaan naar geïnteresseerde participanten, waaronder ook scholen. Zodra de inschrijvingen openen, zal dit eveneens bekendgemaakt worden.”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *