Bijna 60.000 euro opbrengst voor Crossmoor Charity Cup

Op vrijdag 14 juni 2018 werd op de prachtige baan van Golf en Country Club Crossmoor in Weert voor het zesde jaar op rij een speciale golfdag gehouden met dit jaar als goede doel de Stichting Dagopvang Weert voor het opzetten van de 6de Huiskamer in het klooster van de Birgittinessen in het centrum van Weert.

124 golfers speelden gedurende de dag een wedstrijd met aansluitend een compleet en gevarieerd avondprogramma waarbij ruim 180 personen aanwezig waren. Met o.m. een loterij en veiling werd toegewerkt naar de eindopbrengst van deze weer bijzondere dag.

Kort na 21.00 uur kon voorzitter Vincent Nies van de Crossmoor Charity Cup het totaal bedrag bekend maken en een cheque overhandigen van maar liefst € 59.139,50 aan het bestuur van Stichting Dagopvang Weert.
Met dit bedrag kan de zo gewilde 6de Huiskamer worden opgezet met eveneens de mogelijkheid om middels gesponsorde dinerbonnen aan potentiele bezoekers de drempel te verlagen voor een eerste bezoek.

Foto: Henk Gielis

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *