Kermis die op sterven na dood was, op twee jaar tijd grootste kermis van de Maaskant

Niemand had ooit kunnen denken dat de Dorperkermis in Neeroeteren uit zou bloeien tot een van de grootste kermissen in de Maaskant. “Met vele personen hebben we het initiatief om een goede dorperkermis te organiseren opgepakt, dat heeft ons geen windeieren gelegd”, aldus de organisatie.

Van 28 juni tot en met 1 juli zal dit groots gebeuren voor het tweede opeenvolgende jaar in het centrum van Neeroeteren staan. “Diverse attracties, maar ook food en spellen zijn terug te vinden”, aldus de organisatie.

Tijdens de kermis is er vrijdag 28 juni ook een groots opgezette avondmarkt in Neeroeteren. “Van 17.00 tot 22.00 uur zullen in de Spilstraat en de Sint-Lambertuskerkstraat diverse marktkraampjes staan opgesteld met voor elk wat wils”, aldus de organisatie.

De horeca, jeugdhuis d’Ambi en andere ondernemers dragen hun steentje bij aan de kermis in Neeroeteren. “Dit is de insteek die we voor ogen hadden, we zijn er bijzonder trots op”, zo besluit de organisatie.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *