De Driehoek zamelt 3.400 euro in voor schooltje Nepal

Elk jaar zetten de ouders en kinderen van basisschool De Driehoek uit Bocholt zich in voor het goede doel, en dat gebeurde ook dit jaar weer. Aan de hand van heel wat acties zamelde de school 3.400 euro in voor een schooltje in Nepal.

Tijdens de week van de vasten werd er op basisschool De Driehoek met tal van initiatieven geld ingezameld voor een schooltje in Nepal. “Dit doen we al verschillende jaren en doorheen deze jaren is er een ware vriendschap ontstaan tussen de twee scholen”, klinkt het in De Driehoek. “Elk jaar komen enkele vrijwilligers informatie geven aan onze leerlingen. Zij leggen hen uit waarom het zo belangrijk is dat ook deze kinderen naar school kunnen gaan. De kinderen van Nepal maken dan tekeningen voor onze kinderen en wij maken op onze beurt ook tekeningen voor hen.”

Dit jaar heeft De Driehoek door wafels te bakken, haar sponsorloop, een heuse rommelmarkt en het verzamelen van rosse muntjes maar liefst 3.400 euro bij elkaar gesprokkeld om te schenken aan Nepal. “Vorige vrijdag zijn de vrijwilligers op bezoek geweest om het geld op te halen. Wanneer ze eind oktober terugkomen van hun reis zullen ze verslag uitbrengen en foto’s laten zien en uitleggen wat er met het geld zal gebeuren.”

Foto: Evie Vandersteegen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *