Dienst Omgeving Stad Bree werkt op afspraak

Bree gemeentehuis stadhuis Vrijthof

Vlug even binnenspringen voor een vergunningsvraag of bouwinlichting bij de Stad Bree? Dat kan vanaf juli enkel nog op vrijdagvoormiddag. Wat wél kan, is zelf een afspraak vastleggen en onmiddellijk de juiste informatie krijgen tijdens je bezoek! Voor een (ver)bouwdossier nemen de omgevingsdeskundigen namelijk graag de tijd voor advies op maat.

Dienst Omgeving van de Stad Bree is een samensmelting van de oude diensten ruimtelijke ordening en leefmilieu. Men kan hier dus terecht voor zeer uiteenlopende zaken die met één van deze thema’s te maken hebben. De regelgeving in deze vakgebieden wordt steeds complexer, dus vragen -en antwoorden- vereisen vandaag ook meer opzoekwerk en studietijd. Daardoor is het soms moeilijk om mensen onmiddellijk verder te helpen aan het omgevingsloket.

Stel je vraag dus even op voorhand en de ambtenaren zorgen er achter de schermen voor dat die vraag bij de juiste persoon terecht komt. Snelheid en kwaliteit gaan hierbij hand in hand: men krijgt na onderzoek van de vraag een concreet antwoord, zonder aan te schuiven in een wachtrij of onnodig nog eens terug te komen.

Via de toepassing www.bree.be/afspraak-omgeving wordt men aan de hand van enkele standaardvragen naar de juiste informatie doorverwezen. Indien blijkt dat men best een afspraak maakt, kan men dit aanvinken.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *